10 attracties voor kinderen aan de Costa Blanca

Heb je geen idee hoe je op vakantie tijd met je gezin kunt doorbrengen? Zijn uw kinderen het liggen op het strand of het bezoeken van bezienswaardigheden beu? Hier zijn enkele kindvriendelijke plaatsen die een bezoek waard zijn.

 

Aqualandia Costa Blanca

Aqualandia is een van de grootste waterparken aan de Costa Blanca en omvat ongeveer 20 verschillende attracties. Er is iets voor iedereen. Met de meest risicovolle glijbanen kun je van duizelingwekkende hoogten door donkere tunnels naar beneden glijden. Aqualandia is een erg populair waterpark, gelegen in het oostelijke deel van Benidorm.

 

Flamingo Aquapark in Torrevieja

Het Flamingo Aquapark is een klein maar charmant waterpark in Torrevieja, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen - het is niet te groot en geweldig om te wandelen. Het heeft verschillende glijbanen die geschikt zijn voor jongere kinderen, evenals een ondiep zwembad. Het heeft ook veel grotere glijbanen voor oudere kinderen en volwassenen. Het bevat bovendien een sportbad, voor degenen die hun zwemtechniek willen trainen. Het is ook vermeldenswaard dat er veel schaduwrijke plekken zijn met gratis ligstoelen en een gratis parkeerplaats.

 

Waterpark Aquapolis in Torrevieja

Het waterpark Aquapolis ligt aan de rand van Torrevieja, vlakbij de sportvelden. Het park bestaat uit verschillende watervoorzieningen voor kinderen en volwassenen, waaronder de beroemde Kamikaze-glijbaan, een lange, gesloten buis die je lichaam met hoge snelheid in het zwembad gooit. Er is ook een groene zone met veel parasols en ligstoelen om in te ontspannen. En voor de jongste kinderen is er een zwembad met waterspeelgoed en miniglijbanen.

 

Rojales Aquapark in Ciudad Quesada

Het Rojales Aquapark in Ciudad Quesada heeft verschillende glijbanen, drie kinderbaden en een groot hoofdzwembad. Het biedt ook een grote selectie aan restaurants, maar ook eetstalletjes, ijssalons en souvenirwinkels. Er is ook een grote ontspanningsruimte waar u gratis ligstoelen kunt huren. Aquapark Rojales is een ideale plek voor gezinsuitstapjes.

 

Mundomar in Benidorm

Zwemmen met dolfijnen is voor veel mensen een droom die uitkomt. Deze dieren hebben iets magisch: de manier waarop ze communiceren verlicht alle spanning. Bij Mundomar in Benidorm heb je de mogelijkheid om deze geweldige dieren te ontmoeten, met ze te zwemmen, ze te aaien en een foto met ze te maken. Naast dolfijnen kunt u papegaaien, zeeleeuwen, surrogaten, maki's, reuzenschildpadden, flamingo's, rammen, ooievaars, pinguïns, prairiehonden, uilen en vele andere wezens zien. Je kunt ook de hele dag dierenverzorger of trainer worden.

 

Terra Natura

Het is het grootste park aan de Costa Blanca met zijn hoofdkantoor in zowel Benidorm als Murcia. Het combineert een winkelcentrum, een restaurant en een dierentuin. Terra Natura wordt beheerd door een non-profitorganisatie. Ondanks het commerciële karakter is het een fervent centrum voor dierenrechten. Het doel is om het milieu en bedreigde diersoorten te beschermen. Hierdoor kunnen dieren op afstand worden geadopteerd: nijlpaarden of tijgers. Ze hebben ook een groot laboratorium in Benidorm, dat wordt gebruikt voor onderzoek naar de ontwikkeling en uitbreiding van kennis over fauna. De plek is ideaal voor zowel plezier maken als een geweldig educatief pad voor kinderen.

 

Aqua Natura

Naast Terra Natura is er de Aqua Natura, waar je af kunt koelen na een bezoek aan de dierentuin. Aqua Natura gaat er prat op het enige waterpark te zijn waar The Crest, een gesloten waterglijbaan, is gevestigd. Het pretpark biedt ook glijbanen en waterattracties die geschikt zijn voor alle leeftijden. Je kunt ook deelnemen aan een show met zeeleeuwen, of zelfs de kans krijgen om met ze te zwemmen en een foto te maken. Je kunt een gezamenlijk ticket kopen voor Terra Natura en Aqua Natura om wat geld te besparen.

 

Safari Aitana Zoo

Het is de moeite waard om met uw kinderen naar Safari Aitana te gaan. Dit resort heeft er alles aan gedaan om de natuurlijke omgeving van dieren die in Safari leven te weerspiegelen. Het is een autorit. Voor de allerkleinsten kan het spannend zijn om een ​​leeuw of olifant van dichtbij te zien. Deze dieren zijn getemd, sommige kunnen worden geaaid en er kan mee rond gelopen worden. Daarnaast is er direct bij de ingang van het park een restaurant en een recreatiegebied voor gezinnen.

 

Rio Safari Zoo

Op de weg tussen Santa Pola en Elche ligt nog een prachtig themapark. Rio Safari is niet alleen een dierentuin, maar ook een waterpark. Je kunt je gemakkelijk tussen de attracties verplaatsen met de trein, die door het park gaat en een ideaal punt is om dieren te bekijken. Het is ook een perfecte plek voor een familiepicknick.

 

Dierentuin Vergel Costa Blanca

Het meest noordelijke park aan de Costa Blanca is een ander safaripark, El Vergel. Het bezoek aan het park begint met een rit tussen de tijgers. Na het verlaten van dit deel van het park gaat de tocht te voet verder. Behalve met gekooide dieren kun je ook spelen met getemde huisdieren - geiten of pony's. Er is ook een show during waarmee de dieren verschillende trucs uitvoeren. Daarnaast is er een speeltuin gecombineerd met een picknickplaats en een restaurant. Vermeldenswaard is ook het meer in het park met de mogelijkheid om boten te huren.

 

Over ons

Calle Belgica 1, 03710 Calp

Alicante, Spanje

 

tripinvest

00 34 865 621 975

We gebruiken cookies om het gebruik van onze websites te vergemakkelijken, voor statistische en reclamedoeleinden. Als u deze bestanden niet blokkeert, stemt u in met het gebruik ervan en slaat u ze op in het geheugen van uw apparaat. Vergeet niet dat u zelf uw browserinstellingen kunt wijzigen om het opslaan van cookies te blokkeren. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.
facebook profile contact us