Een huis aan zee in Spanje - waar moet je investeren?

Op zoek naar een plek om te investeren in Spanje? Een huis kopen in een van de badplaatsen is de beste beslissing die u kunt nemen. In ons laatste artikel bevelen we aantrekkelijke locaties aan voor uw investering aan de Costa Blanca. Ontdek waar u onroerend goed kunt kopen om te genieten van de typisch Spaanse sfeer en een hoog investeringsrendement.

 

Waarom is het de moeite waard om te investeren in een onroerend goed aan zee in Spanje?

Pittoresk uitzicht op zee, mooi weer, charmante restaurants en cafés aan de boulevard - dit kan uw realiteit zijn als u besluit te investeren in een huis aan zee in Spanje. Natuurlijk zijn de prachtige uitzichten en de geweldige sfeer van de kustplaatsen en steden niet de enige voordelen van het kopen van dergelijk onroerend goed.

 

 

Het kopen van een huis op een dergelijke locatie kan een heel goed idee zijn als u op zoek bent naar een aantrekkelijk bejaardentehuis of een vakantiehuis waar u met uw gezin op vakantie gaat. Het belangrijkste is echter dat een huis aan zee de beste investering is als u van plan bent het te gebruiken voor toeristische verhuur. Woningen op een dergelijke locatie hebben meestal de hoogste bezettingsgraad tijdens het zomerseizoen, wat voor een extra inkomen zorgt. Bovendien bestaat de kans dat de waarde van het huis over een paar jaar zal stijgen - dit is een zeer waardevolle informatie als u erover nadenkt om het pand later weer te verkopen.

 

 

 

Huizen in Spanje aan zee - de beste plekken voor een investering

Bladert u door het aanbod van huizen in Spanje en vraagt ​​u zich af waar u kunt investeren? We hebben verschillende aanbiedingen voor u opgesteld. In ons aanbod vindt u steden in de regio Costa Blanca. Waarom? Deze locatie wordt steeds populairder bij investeerders vanwege de toeristische aantrekkelijkheid, geweldige prijzen en een brede selectie van vastgoedaanbiedingen die aan de verwachtingen van alle investeerders zullen voldoen. U vindt beide - goedkope huizen en prachtige luxe eigendommen. Ontdek welke badplaatsen de beste keuze zijn om te investeren in dit deel van Spanje.

 

Huizen aan zee in Alicante

Alicante - een badplaats, die ook een van de meest populaire resorts aan de Costa Blanca is, is een perfecte plek voor een investering. Rijke toeristische en gastronomische faciliteiten, gunstige ligging, mooi weer en prachtige stranden - dit alles moedigt toeristen aan om hun vakantie in Alicante door te brengen en overtuigt investeerders om onroerend goed op deze locatie te kopen.

 

Alicante bestaat uit een breed scala aan vastgoedaanbiedingen - bijvoorbeeld interessante appartementen vanaf 100.000 euro. Het is vermeldenswaard dat woningen in de buurt van een van de pittoreske stadsstranden zijn gelegen. Door deze ligging zijn ze doorgaans luxer en dus duurder. Het prachtige uitzicht op de Middellandse Zee, de nabijheid van servicepunten en restaurants verhogen de prijs van het pand. Het is echter zeker de moeite waard om een ​​dergelijke investering te overwegen vanwege de potentiële toekomstige huuropbrengsten - toeristen zijn misschien bereid meer te betalen voor hun vakantie op zo'n comfortabele, pittoreske locatie. Alicante staat garant voor een breed scala aan zeer exclusieve eigendommen, dus elke investeerder zal iets voor zichzelf vinden - eigendommen tot 200.000 euro, 500.000 euro, en ook die van meer dan 1.000.000 euro.

 

Huizen aan zee in Benidorm

Benidorm is een van de meest bezochte resorts in de Costa Blanca vanwege het entertainmentaspect. Het staat bekend om zijn moderne wolkenkrabbers die trots boven de stad uitsteken, die in combinatie met het panorama van de Middellandse Zee een buitengewoon landschap creëren. Veel mensen associëren de stad met Las Vegas of New York. Daarom komen vakantiegangers die op zoek zijn naar entertainment elk jaar naar Benidorm om plezier te hebben tot het ochtendgloren en te ontspannen op de prachtige stranden. Het is de moeite waard eraan toe te voegen dat Benidorm het hele jaar door sensationele attracties garandeert! Toeristen bezoeken de stad vaak vanwege zowel de zandstranden, de kristalheldere zee als het lokale entertainment - restaurants, pubs en themaparken.

 

 

Het is vermeldenswaard dat een groot aantal vakantiegangers een veelbelovende situatie is voor investeerders die een onroerend goed willen kopen voor toeristenhuur. Vanwege de grote belangstelling voor het verhuren van huizen / appartementen tijdens het zomerseizoen, kan het onroerend goed een bron van hoge inkomsten worden. Het vastgoedaanbod aan zee in Benidorm is zeer divers. Daarom kunt u zowel goedkopere (tot EUR 100.000) appartementen in aantrekkelijke wijken vinden, ruime huizen in exclusieve complexen met adembenemend zeezicht voor een prijs tot EUR 300.000, prestigieuze eigendommen tot EUR 500.000 en woningen boven EUR 1.000.000. We kunnen ook kiezen uit woningen met verschillende voorzieningen - waaronder privézwembaden, terrassen of jacuzzi's. Kortom, Benidorm biedt aantrekkelijke voorwaarden om onroerend goed te kopen aan investeerders met een iets kleiner budget, evenals aan mensen die dat wel willen e concentreerde zich op een prestigieuze investering.

 

 

Huizen aan zee in Torrevieja

Het charmante Torrevieja is ook een goede locatie voor een investering aan zee. Het is elk jaar erg populair bij toeristen. Het omvat vele mooie stranden en het beroemde Nationale Park met zoute meren, die in bepaalde tijd van het jaar door roze flamingo's worden bezocht.

 

Het rijke aanbod aan eigendommen in Torrevieja maakt het mogelijk om een huis of appartement te vinden dat perfect past bij de verwachtingen en behoeften van de investeerder. Het is de moeite waard eraan toe te voegen dat zelfs een beperkt budget geen belemmering mag zijn om uw droomhuis in Torrevieja te vinden. Wellicht vindt u interessante aanbiedingen van de secundaire markt die niet hoger zijn dan 50.000 euro. Bovendien bevinden veel goedkopere eigendommen zich in geweldige gebieden in de buurt van het strand. Aan de andere kant, als u een groter budget heeft, bekijk dan zeker het aanbod van eigendommen aan zee. Appartementen en huizen aan de eerste kustlijn laten je de sfeer van een badplaats volledig ervaren en bieden meestal betere vooruitzichten voor huur of latere verkoop. Bent u geïnteresseerd in luxe eigendommen? Wij garanderen dat u het perfecte aanbod in Torrevieja zult vinden - u kunt kiezen uit moderne appartementen in gesloten woningen tot 300.000 euro, prachtige villa's tot 500.000 euro en exclusieve eigendommen boven 1.000.000 euro!

 

 

 

 

Calpe's eigenschappen aan zee

Charmant, rustig en vol entertainment - dit is Calpe, gelegen in het noorden van de Costa Blanca. De stad heeft absoluut "dat iets" in zich, aangezien veel buitenlanders hebben besloten er permanent te wonen en volgens de huidige statistieken vormen ze bijna de helft van de bevolking. De stad heeft geen typische resortsfeer, maar is ook niet heel klein en alles wat het belangrijkste is, is bij de hand. Het is een ideale plek voor fietstochten, wandelen, familieplezier op het strand en typisch stadsentertainment - restaurants, pubs, cafés. Dit betekent dat het aanbod van onroerend goed aan zee in Calpe niet aan de aandacht van toekomstige investeerders kan ontsnappen.

 

Wat voor woningen zijn er momenteel beschikbaar in Calpe? Voornamelijk appartementen en flats van iets kleinere omvang tegen een prijs van 80-120.000 euro. Maar zelfs in deze prijsklasse zijn er aantrekkelijk gelegen appartementen in het stadscentrum en woningen met zeezicht vlakbij het strand. En als u op zoek bent naar een huis aan zee van een hoger niveau met exclusieve voorzieningen, dan zult u zeker niet teleurgesteld zijn door het aanbod van luxe eigendommen in Calpe. Wat dacht u van een woning voor € 1.000, - op een prestigieuze locatie? Prachtige villa's met zwembaden en moderne appartementen met twee verdiepingen aan de eerste kustlijn met uitzicht op het symbool van de stad - Peñón de Ifach - zullen zeker voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende investeerders. Het is ook de moeite waard om toe te voegen dat we in Calpe ook interessante aanbiedingen van vrijstaande huizen voor renovatie voor ca. 200.000 euro. Dergelijke eigendommen liggen meestal een beetje ver van de kustlijn, maar niettemin waarderen investeerders hun potentieel.

 

 

Huizen aan zee in Moraira

Natuurlijk verdienen niet alleen grote badplaatsen de aandacht van investeerders die op zoek zijn naar een huis of appartement te huur. Het bezitten van een woning in een rustiger stad levert ook winst op. Er moet aan worden herinnerd dat er veel mensen zijn die genieten van rust in een intieme sfeer en in een prachtige natuurlijke omgeving.

 

Als u geïnteresseerd bent om te investeren in een intieme badplaats, raden we u aan om door het vastgoedaanbod aan zee in Moraira te bladeren. Zo'n investering heeft veel voordelen. Moraira staat bekend als een van de mooiste steden in dit deel van Spanje met geweldige stranden. Natuurlijk heeft de stad tijdens het zomerseizoen veel typisch vakantie-entertainment te bieden. Het biedt toeristen vele muzikale attracties - livemuziek in pubs of charmante concerten aan zee. Toeristen kunnen ook profiteren van lokale boetieks met kleding, souvenirs of cosmetica. Wat echter vanuit het oogpunt van de investeerders het belangrijkste is, is dat er in deze regio aantrekkelijke objecten in verschillende prijsklassen beschikbaar zijn. Van appartementen van gewone standaard en kleinere afmetingen tot luxe villa's in prestigieuze urbanisaties.

 

 

Huizen aan zee in Santa Pola

Een andere plaats om te overwegen bij het kiezen van een plek om te investeren in Spanje is Santa Pola. Het is een aantrekkelijk gelegen en zeer goed verbonden stad met prachtige stranden en baaien die het kristalheldere water van de Middellandse Zee omringen. Het natuurreservaat Salinas de Santa Pola is een van de grootste attracties van deze regio vanwege de aanwezigheid van zoutmeren en roze flamingo's (ze zijn er alleen te vinden in bepaalde tijden van het jaar).

 

Santa Pola biedt een verscheidenheid aan vastgoedaanbiedingen. Het omvat unieke appartementen tot 70.000 euro. Het is echter ook een goede plek voor een luxe investering. Santa Pola en omgeving (bijv.Arenales del Sol) is een perfecte keuze voor investeerders die op zoek zijn naar exclusieve villa's, appartementen of bungalows. Als u van plan bent te investeren in een luxe eigendom, bekijk dan zeker het aanbod van appartementen in de buurt van de haven en de pittoreske plaatselijke stranden. Adembenemend uitzicht op zee en moderne faciliteiten gegarandeerd!

 

 

 

Hulp nodig bij het vinden van het beste huis in Spanje aan zee? Bel of mail ons en geef uw voorkeuren aan - de norm, locatie en het budget dat u wilt toewijzen - onze specialisten zorgen voor de rest.

 

 

 

Over ons

Calle Belgica 1, 03710 Calp

Alicante, Spanje

 

tripinvest

00 34 865 621 975

We gebruiken cookies om het gebruik van onze websites te vergemakkelijken, voor statistische en reclamedoeleinden. Als u deze bestanden niet blokkeert, stemt u in met het gebruik ervan en slaat u ze op in het geheugen van uw apparaat. Vergeet niet dat u zelf uw browserinstellingen kunt wijzigen om het opslaan van cookies te blokkeren. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.
facebook profile contact us