Quarantaine - het perfecte moment om een ​​investering te plannen

Gebruikmakend van de tijd die u tijdens de pandemie in huizen doorbrengt - naast puzzelen, tijd doorbrengen met onze naaste familie en bijpraten over film- of tv-producties - is het de moeite waard om een ​​investering in onroerend goed in Spanje te overwegen. Wanneer u overweegt een woning aan de Costa Blanca te kopen, is het de moeite waard eraan te denken dat dit verband houdt met een aantal onafhankelijke beslissingen. Sommige zullen gemakkelijker zijn, andere moeilijker. Een klein deel van de mensen die geïnteresseerd zijn in investeren in de Costa Blanca is zich echter bewust van het belang van het kiezen van het juiste makelaarskantoor en makelaar.

Handel niet overhaast

Als u contact opneemt met een Spaans bureau dat geen diensten in het Engels aanbiedt en u geeft aan dat u wenst te investeren en uw persoonlijke gegevens verstrekt, dan wordt u automatisch geregistreerd als klant van dit bureau. Alles lijkt eenvoudig totdat het bureau vraagt ​​om de indiening van documenten die nodig zijn voor de aankoopprocedure, en de taalbarrière optreedt. Klanten die in deze fase op zoek gaan naar een bureau met Engelstalige service - stellen zichzelf bloot aan extra, ongewenste kosten.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Ondanks de dynamische situatie in Spanje, is ons kantoor nog steeds actief - we werken allemaal op afstand en blijven advies geven over de verkoop van onroerend goed aan de Costa Blanca. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen, presenteren de fasen van de aankoop van onroerend goed en geven professioneel advies. Wanneer u contact opneemt met ons makelaarskantoor, is de taalbarrière niet langer een probleem en zullen onze competente makelaars u door alle fasen van het kopen van onroerend goed begeleiden.

 

Neem contact met ons op via hotline: 0048 22164 78 38

We raden u aan het contactformulier op onze homepage in te vullen - we zullen zo snel mogelijk reageren.

Neem contact met ons op via Facebook!

 

Over ons

Calle Belgica 1, 03710 Calp

Alicante, Spanje

 

tripinvest

00 34 865 621 975

We gebruiken cookies om het gebruik van onze websites te vergemakkelijken, voor statistische en reclamedoeleinden. Als u deze bestanden niet blokkeert, stemt u in met het gebruik ervan en slaat u ze op in het geheugen van uw apparaat. Vergeet niet dat u zelf uw browserinstellingen kunt wijzigen om het opslaan van cookies te blokkeren. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.
facebook profile contact us