Waarom zou je vakantie in Spanje doorbrengen?

Volgens het World Economic Forum (FEM) is Spanje voor de derde keer het meest bezochte land door toeristen geworden. In het rapport, dat handelde over het concurrentievermogen van reizen en toerisme, heeft Spanje de eerste plaats ingenomen en zijn niet-aflatende positie op dit gebied bevestigd.

Infrastructuur

In tegenstelling tot wat je zou verwachten, is infrastructuur een van de belangrijkste factoren die reizen mogelijk maken - we besteden er niet veel aandacht aan, maar als het niet lukt, beginnen we het te waarderen. Daarom beschikt Spanje over kilometers aan snelwegen, luchthavens op belangrijke toeristische bestemmingen en handig lokaal vervoer. Miljoenen euro's die aan deze investeringen zijn uitgegeven, werpen nu meer dan ooit hun vruchten af ​​- niet alleen de lokale bevolking geniet van deze faciliteiten, maar ook de bezoekers, voor wie gemak cruciaal is.

Natuur

De natuurlijke hulpbronnen van Spanje zijn een ander zeer belangrijk aspect, zowel in het noorden van het Iberisch schiereiland als aan de zuidkust. Spanje heeft meer dan 5.000 kilometer aan stranden, adembenemende uitzichten en talloze eilanden die een toevluchtsoord zijn voor toeristen. Om nog maar te zwijgen van het weer, waardoor Spanje een land is dat het hele jaar door bezocht kan worden. In deze uiteenlopende omstandigheden vindt iedereen iets voor zichzelf.

Cultuur

Cultuur is een ander cruciaal element in dit land. Charmante monumenten, indrukwekkende architectuur en nieuwe, innovatieve projecten zijn de schat van Spanje. Dit alles wordt omringd door evenementen, festivals, zoals: La Tomatina of de stierenrace in Pamplona. Niet voor niets staat Spanje op de derde plaats op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

De kunst van het eten

De viering van het eten en drinken van koffie of wijn is in Spanje tot in de perfectie gebracht. Het gebrek aan haast en siësta is iets nieuws voor buitenlandse bezoekers. Op adem komen en genieten van de lokale specialiteiten is een geweldige manier om uw vakantie door te brengen. Als je Spanje bezoekt, moet je tapas, jamons, paella en de grote verscheidenheid aan zeevruchten en vis proberen. Rust uit en beleef de tijd van je leven in Spanje!

Geschiedenis

De geschiedenis van Spanje is erg rijk en turbulent. Het Moorse verleden, de gouden eeuw van de ontwikkeling van het schiereiland, de burgeroorlog, de dictatuur en de terugkeer naar de democratie zijn enkele van de belangrijkste gebeurtenissen die het moderne Spanje hebben gevormd. We kunnen ook leren over de geschiedenis van dit land door middel van architectuur, eten en cultuur. De overblijfselen van de moslim- of joodse inwoners van Spanje zijn tot op de dag van vandaag nog zichtbaar.

Daarnaast staat Spanje ook bekend om de hoge kwaliteit van dienstverlening, prijs-kwaliteitverhouding, openbare dienstverlening, veiligheid en grote openheid.

 

Over ons

Calle Belgica 1, 03710 Calp

Alicante, Spanje

 

tripinvest

00 34 865 621 975

We gebruiken cookies om het gebruik van onze websites te vergemakkelijken, voor statistische en reclamedoeleinden. Als u deze bestanden niet blokkeert, stemt u in met het gebruik ervan en slaat u ze op in het geheugen van uw apparaat. Vergeet niet dat u zelf uw browserinstellingen kunt wijzigen om het opslaan van cookies te blokkeren. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.
facebook profile contact us